Urotrin Prosztata ellátás – mellékhatások, észrevételek, hogyan kell használni, Magyarország, ellenjavallatok

Urotrin Prosztata ellátás – mellékhatások, észrevételek, hogyan kell használni, Magyarország, ellenjavallatok

urotrin-árProsztatarák-Összességében. Eszköz külső sugárzás kezelése. Példa a prosztatarák által érintett ultrahang (ultrahang lehet irányítani a biopszia). Rák alakul ki a szövetek a Urotrin prosztata, egy mirigy a férfi Urotrin reproduktív rendszer, amikor a sejtek mutálódnak, hogy olyan irányíthatatlan terjedését. Olvass tovább: www.urotrin.hu

Urotrin Ár-50%

Ezek átterjedhetnek (metasztázis van) a prosztatáról a test más részeire (különösen a csontokra és nyirokcsomókra).

Prosztatarák fordul elő, függetlenül attól, hogy jóindulatú prosztata megnagyobbodás (vagy prosztata adenoma). Ez a legtöbb esetben adenocarcinoma.

A prosztatarák okozhat fájdalmat, vizelési nehézséget, merevedési zavart és egyéb tüneteket. A kezelés műtét, sugárkezelés, hormonkezelés és néha kemoterápia,vagy ezek kombinációja.

Urotrin gyógyszertár, vélemények

Gyakoriság

Az arány az emlőrák széles körben változik az egész Urotrin gyógyszertár világon. Dél-Ázsiában és Távol-Keleten kevésbé elterjedt, Európában és még az Egyesült Államokban is gyakoribb. Az amerikai Rákszövetség szerint az emlőrák ritka az ázsiaiak körében, és gyakoribb Urotrin vélemények a feketék között (a magas arányt a fokozott erőkifejtés kimutatása is befolyásolhatja). Olvass tovább: www.urotrin.hu

 Prosztatarák alakul ki leggyakrabban férfiak több mint ötven éve. Ez az a fajta rák a leggyakoribb a férfiak, ahol ő felelős több halálesetek, mint bármely más rák (kivéve a tüdőrák). Azonban sok férfi, aki prosztatarák tüneteit nem, nem megy keresztül semmilyen terápia és meghalni más okok miatt. Úgy tűnik, hogy a genetikai vélemények Urotrin eredetű, A toxikológiai és az étrenddel kapcsolatos számos tényező szerepet játszik e rák kialakulásában.  

A ráksejtek kitörését találjuk az gyógyszertár Urotrin esetek 30-70% – ában végzett vizsgálatok során végzett boncolások a férfiak 70-80 év; prosztatarák továbbra is a leggyakrabban tünetmentes: a valószínűsége egy férfi 50 év tudja, hogy a diagnózis a prosztatarák csak 10%. Az esetek 3% – ában ez a rák halálos lesz.

Okok

Nem ismerik precízen.

Genetikai hajlam van, és bizonyos gének jelenléte némileg korrelál a betegség kialakulásával. Különösen a 8-as kromoszóma mutációja magyarázhatja a fekete-amerikai rák magasabb előfordulását.

A táplálkozási okokat a likopin potenciálisan védő szerepével vitatták meg. Hasonlóképpen, a testmozgásnak enyhén védő hatása lehet, a dohánynak pedig káros hatása. Bővebben a gyártó honlapján: www.urotrin.hu

Tünetegyüttes és kimutatás

A legtöbb esetben a prosztatarák tünetmentes, azaz felfedezik, ha nem saját esemény, hogy. Ez a leggyakrabban megtalálható:

A vérvizsgálat során, beleértve a PSA vizsgálatát is (prosztata specifikus antigénje, amelynek prediktív értéke és használata a közegészség bizonyítottan nem előnyös, a közelmúltban megkérdőjeleződött). A PSA egy fehérje általában kiválasztódik a prosztata sejtek, de a rákos sejtek kiválasztódik 10-szer több, mint egy normális sejt. Ez az ingatlan sok reményt keltett a vetítésben. A vér szintje a PSA lehet növelni számos más tényező (a prosztata térfogat, fertőzések és / vagy gyulladás, a mechanikus (digitális végbél egyéb)…) vagy csökkent bizonyos kezelések jóindulatú hypertrophia (ministered).

Urotrin Ár-50%

Művek Urotrin, ár

Ezért nehéz megállapítani a jelentőségi küszöbértékeket. Elismerik Urotrin művek azonban, hogy a PSA 4 és 10 ng / ml közötti aránya kétséges, de ez egyértelműen jelentősebb túl. Egyes szerzők azt javasolták, hogy az arány, hogy a Urotrin ár tényleges súlya a prosztata, vagy értékelje a szabad PSA / teljes PSA, vagy a kinetikus növekedési ráta több mint 2 év. A Scorer még mindig bizonytalan a szűrés tekintetében, a PSA szint azonban kulcsfontosságú mutatója a jelentett rákos megbetegedések nyomon követésének és kezelésének. Bővebben a gyártó honlapján: www.urotrin.hu

A végbél vizsgálat során, végzett, mint szisztematikus, vagy azért, mert a tünetek kapcsolódó egy másik betegség (különösen jóindulatú prosztata hypertrophia) művek Urotrin mellékesen, a prosztata resectio műtét során a prosztata adenoma.

Mikor ez a tüneti prosztatarák a ár Urotrin leggyakrabban előrehaladott stádiumban. Ez vezethet: akut visszatartás a vizelet, haematuria, szexuális impotencia, károsodott általános állapot fájdalom és / vagy működési hiba, vagy más szervek jelenléte társuló metasztázisok

Diagnózis

A diagnosztikai orientáció alapja két kulcsfontosságú elem: a digitális rektális vizsgálat és a PSA vér meghatározása. Az egyik vagy mindkettő rendellenessége prosztata rákra utal. Meg fogják erősíteni, vagy nem, azáltal, hogy egy mintát a prosztata (biopszia) vizsgálat mikroszkóp alatt. Csak ezeknek a biopsziáknak a pozitivitása teszi lehetővé, hogy megtervezzék és megkezdjék ennek a ráknak a kezelését. Miután megerősítettük a prosztatarák diagnózisát, csontáttéteket és hasizmino-kismedencei CT-t vagy MRI hasizmino-kismedencei vizsgálatot végzünk, hogy tisztázzuk a daganat kiterjesztését a prosztata és házak lehetséges kismedencei nyirokcsomó metasztázisok, retroperitoneális vagy máj.

Clinique

A klinikai vizsgálat az alapvető digitális rektális vizsgálat.

A mirigy legpontosabb bemélyedése. Ez a bemélyedés lehet csomós, ez is magában foglalja a teljes lebeny, vagy az egész mirigy tapintható. A heterogén következetesség vagy aszimmetria sokkal kevésbé specifikus jelek, amely is lefordítani egy egyszerű adenoma, különösen, ha a prosztata nagyobb. További információ: www.urotrin.hu

Ultrahang transz-végbél biopszia

Jelenleg nincs olyan vizsgálati képalkotási gyakorlat, amely csak a prosztata adenocarcinoma kitörését észlelné, érzékenységgel és specificitással kielégítő.

 Ellentétben a közhiedelemmel, még mindig széles körben elterjedt, és bár ez a felülvizsgálat, és még mindig gyakran előírt endorectal ultrahang önmagában nincs jelentősége a pozitív diagnózis a prosztatarák, a kellemetlenségek, hogy valószínűleg okoz. Azonban, ha a prosztata biopszia vezetésére szolgáló érdeklődését használják fel. Más képalkotási módozatok (scan, MRI) érdeklődnek a mérleg bővítése iránt.  

Értékelések, hol lehet vásárolni Urotrin

Technika

Egy endorectal ultrahang szonda felszerelt vezető tű kerül a végbélbe. A Urotrin hol lehet vásárolni biopsziát egy rovátkás mandrellel ellátott tűvel végezték. A mandrel behatol az elsőbe. A tű csak fedi, és úgy dönt, hogy bebörtönzi, és a prosztata töredéke található a bevágás. Chuck és a tű mozgását rugók rendszere automatizálja, és a bevétel néhány század másodperc. A képernyő az ultrahang, egy mérföldkő Urotrin értékelések képviseli az utat a tű, lehetővé teszi, így égető biopszia nagyon pontos. További információ: www.urotrin.hu

A biopsziák száma, illetve ahol kellene, nem megfelelően kodifikált, és értékelések Urotrin számos protokollt javasoltak: a cél a lehető leginkább reprezentatív minta megszerzése. Jelenleg gyakran végeznek 5-6 minta / lebeny, vagy összesen 10-12. Ezek a hol lehet vásárolni Urotrin számok csökkenthetők vagy növelhetők a prosztata méretétől, a beteg toleranciájától, vagy ha egy második készlet biopszia.

Előkészítés és magatartás

Ez egy gyakran végzett járóbeteg, azaz anélkül, hospitalizáció, vagy a kórházi “napok”. A rektális készítmény (beöntés) gyakran javasolt. Sok központ most kínál szisztematikus antibiotikum (rövid antibiotikum kezelés, hogy csökkentse a fertőző szövődmények). Az egyidejű antikoaguláció elvben a nem megfelelő ellen van, és bármely kezelés leállítható vagy ideiglenes módosítható.

Tűréshatár

A felülvizsgálat elfogadása különösen változó egyik betegről a másikra. Minden biopszia lövi magát nagyon fájdalmas. Az ismétlés, különösen a szonda jelenléte és mozgása a kényelmetlenség fő tényezője. A kellemetlenséget a felülvizsgálat indokolhatja a helyi vagy általános érzéstelenítés. Helyi érzéstelenítés egy gél érzéstelenítő (lidokain gél) soha nem bizonyította hatékonyságát. Helyi érzéstelenítés injekció lidokain mindkét oldalán a prosztata (idegek pudendaux) azt mutatta, sok vizsgálatban javult tolerancia a vizsgálat, azonban nem teljes, mert az alacsony hatékonyságú kellemetlenséget társított jelenléte a szonda. Anesthesia” általános ” enyhe equimolar keverék oxigén és dinitrogén-oxid (“MEOPA”) a közelmúltban értékelték, és ebben a javallatban nagyon hatékonynak tűnik. Ez még érdekesebb, hogy könnyen megvalósítható, mert nem igényel aneszteziológus, úgy tűnik, szinte mentes a mellékhatások. Általános érzéstelenítés “classic” ritkán használják, fenntartva a betegek, akik szenvedtek nagyban során az első egy sor prosztata biopszia. További információ itt: www.urotrin.hu

Urotrin Ár-50%

Urotrin összetevők, csalás

Lakosztály

urotrin-MagyarországMinden fájdalom eltűnik néhány tíz perc Urotrin összetevők alatt. Előfordulhatnak meglehetősen gyakori kis vérzés keresztül a végbélnyílás és a vizelet 24-72 óra gravitáció nélkül. Kis hálók vér is zavarja a sperma néhány napig, ismét következmények nélkül.

A rutinszerű képalkotó használt eszközök általában alacsony képes-hoz mutat (ultrahang vizsgálat, MRI), vagy pontosan Urotrin csalás lokalizál (scan) az eredeti prosztata elváltozások, mivel az alacsony vér-ból emlőrák. MRI a legkevésbé rossz felülvizsgálat, hogy meghatározza a helyi kiterjesztés. További információ itt: www.urotrin.hu

MRI szkennerek csalás Urotrin vagy új generációs (térfogat) használják, hogy megkeresse az elért nyirokcsomók, de csak a csomópontok, amelyek mérete nőtt összetevők Urotrin érzékelik. Az új termékek kontrasztanyag MRI-ben, az úgynevezett “szuper para-mágneses” javíthatják az érintett nyirokcsomók kimutatását.

A pozitron emissziós tomográfia (PET kamera, PET-scan) nem jelzi azonban, mert nagyon kevés vagy nem hypermetabolizmus prosztatarák.

a vérvizsgálat ellenőrizheti a vese-és májfunkciók állapotát.

Kezelés

Az emberi életkor, az általános egészség, valamint a terjedés mértéke, a mikroszkóp alatti megjelenés, valamint a rák kezdeti kezelésre adott válasza fontos a betegség kimenetelének előrejelzéséhez.

Mivel a prosztatarák egy betegség az idős férfiak, sok fog meghalni más okok miatt, mielőtt a prosztatarák terjedhet, vagy okozhat tüneteket. Ez teszi a nehéz választás a kezelés. Döntse el, hogy kezeljük lokalizált rák a prosztata (egy daganat szűkült a prosztata) azzal a szándékkal, hogy gyógyítsa meg, hogy választottbírósági kell tenni a pozitív és negatív várható szempontjából a beteg túlélés és az életminőség. További információ: www.urotrin.hu

Leave a Comment