Prostalgene – osszetevok – prosztata kiegészítő – ár – hol lehet vásárolni

Prostalgene – osszetevok – prosztata kiegészítő – ár – hol lehet vásárolni

Prostalgene-árMi az a prosztata? A prosztata egy dió méretű nemi mirigy a férfiak, hogy kiválasztja a folyadék, amely részét képezi a sperma. Körbeveszi a Prostalgene húgyhólyag és a húgycső nyakát. A legtöbb férfi fog szenvedni valamilyen formában a prosztata betegség valamikor az életükben. Valójában a hetvenes és nyolcvanas években élő férfiak körében a prosztata-betegség aránya akár 90% is lehet. A prosztata betegség pontos okai nem ismertek, de a szöveti gyulladást és a férfi nemi hormonok egyensúlyhiányát feltételezik.

Jóindulatú prosztata Hiperplasiabenign prosztata hiperplázia, vagy BPH, egy korfüggő, nem rákos növekedése a sejtek száma a prosztata. Nagyon gyakori, hogy a negyvenes férfiak közel 10% – át, hatvanas éveiben pedig több mint a férfiak felét érinti. Ahogy a prosztata megnagyobbodik, összenyomja a húgycső, megakadályozza a húgyhólyag megfelelő felszabaduló vizelet. A BPH jelei a csökkent kaliber és a vizelési erő, gyakori vizelés éjszaka, a húgyhólyag kificamodása és húgyúti fertőzések (a megnövekedett tárolt vizelet miatt.) BPH megerősíti a digitális rektális vizsgálat. A BPH tünetei nagyon hasonlóak a prosztatarák tüneteihez, ezért fontos, hogy orvosától végleges diagnózist kapjon, ha ezen figyelmeztető jelek bármelyikét észleli.

Online, művek Prostalgene

Prostatitisprostitis a leggyakoribb Prostalgene online prosztata betegség férfiak ötven év alatti. Ez a prosztata nem rákos gyulladása. Ez gyakran kapcsolódik a BPH miatt a megnövekedett előfordulási gyakorisága a húgyúti fertőzések. Prostatitis tünetei sürgős vizelés szükségessége; kismedencei, lágyék, vagy alsó művek Prostalgene hátfájás; és fájdalom vagy égő vizelés közben.

Prosztatarák a prosztatarák rizikófaktorait Prostalgene művek nem lehet kontrollálni, mint például a bőrszínt és a családi kórtörténetet. Egy prosztatarákos apa vagy testvér megduplázhatja egy férfi esélyét a fejlődésére. Prosztatarák is közel kétszer olyan gyakori az afro-amerikai férfiak, mint ez a kaukázusi-amerikai férfiak. Bizonyos online Prostalgene kockázatok azonban módosíthatók, például az étrend figyelése, a testmozgás, valamint az optimális súly megtartása.

Természetes lehetőségek a prosztata DiseaseAs minden krónikus betegségek, beleértve a rák, kutatások következetesen kimutatták, hogy eszik egy diéta magas a teljes élelmiszerek (gyümölcsök, zöldségek, és a teljes szemek) csökkenti a betegség kialakulásának kockázatát. A telített zsírok magas bevitele a prosztatarák fokozott kockázatával függ össze. A testmozgás is fontos. Idősebb férfiak, akik rendszeresen gyakorolnak, közel 70% – kal csökkent a prosztatarák kialakulásának kockázata.

Kimutatták, hogy a likopin étrendi bevitele 16-21% – kal csökkenti a prosztata betegség kockázatát. A likopin a paradicsomban található pigment, és hatékonyabb a főtt paradicsomtermékek, például a paradicsomszósz esetében. Kutatások azt is kimutatták, hogy szelénpótlás csökkenti a prosztatarák kockázatát.

A BPH-ben szenvedő betegek gyakran hiányosak az esszenciális zsírsavakban, például az omega-3 és az omega-6 zsírsavakban. Az esszenciális zsírsavak gyulladáscsökkentő szerek. Halolaj-kiegészítőkben és lenmagolajban találhatók.

Cink egy másik kritikus kiegészítő a prosztata, különösen a BPH. Kimutatták, hogy a cink csökkenti a prosztata méretét, és számos BPH-ban szenvedő betegnél csökkenti a tüneteket. A cink a férfi nemi hormonok képződésének és metabolizmusának számos aspektusában érintett.

Ellenjavallatok Prostalgene, gyógyszertár

Prostalgene-művek

Saw Palmetto kivonat a legnépszerűbb Prostalgene ellenjavallatok gyógynövény-kiegészítő a prosztata betegség. Versenyző mindkét enzim, illetve receptor, ami stimulálja a hormont, amely befolyásolja a prosztata sejt kialakulása, saw palmetto gátolja a BPH. A három év összehasonlító vizsgálat a gyógyszer leggyakrabban használt BPH (Proscar), hogy a saw palmetto-kiegészítés, saw palmetto jelentős növekedést Prostalgene gyógyszertár mutatott a vizelet áramlási sebessége, valamint egy 50% – os csökkenése, visszamaradó vizelet mennyisége. A Proscar csoport is javulást mutatott, de nem voltak olyan jelentősek, mint a saw palmetto csoport, és hatszor több beteg maradt ki ebből a vizsgálati csoportból kellemetlen mellékhatások miatt.

 Csípő csalángyökér-kivonat is használják kezelésére BPH, általában együtt más botanikai. Úgy vélik, hogy gátolja a prosztata sejtek proliferációját ellenjavallatok Prostalgene előidéző enzimet, és azt is gondolják, hogy kordában tartja a nemi hormonok szintjét.  

Pygeum kivonat gátolja a gyógyszertár Prostalgene sejtproliferáció egy másik mechanizmus, mint a saw palmetto kivonat, így a két nagyon jól működik együtt. Ez a lista nem mutatja az összes lehetséges kölcsönhatásokat.

A prosztata betegség természetes kezelése a természetes gyógyászat egyik legnagyobb eredménye. E kezelések mechanizmusai és eredményei időről időre bizonyították önmagukat. Van egy csomó tehetünk, hogy megvédje magát a prosztata betegség, ha egyszerűen proaktív.

A Prosztatád A Kezedben Van.

A prosztata mirigy az Ön gondjaira van bízva, attól a pillanattól kezdve, hogy megszületett, egészen addig a pillanatig, amíg végül elkerülhetetlen véget nem ér. Annak ellenére, hogy a szüleid gondoskodtak rólad, mégis, a tested az, ami általában gondoskodik magáról. Ez a legfontosabb dolog, amire emlékeznünk kell.

Miért olyan fontos a prosztata mirigy? Először is, köszönetet kell mondanod ennek a mirigynek a létezésedért. Enélkül nem lehettél volna lehetséges. Mindenki egy sperma sejtként kezdte. Ezzel a szervvel, védve voltál a vagina durva savas környezetétől, és a szeminális folyadék lúgos természetű. Mivel ez alap, lehetséges volt, hogy a szüleid spermája és petesejtje egyesüljön, hogy létrehozzon téged. Ez elég logikus ok, hogy elkezdjük. Alapvetően, a prosztata mirigy fontos kérdésekben a nemzés. Enélkül az élet kezdete tudományosan nem lenne lehetséges.

Prostalgene forum, mellékhatások

A következő téma a hímek. Ahogy te Prostalgene fórum magad, a barátok, testvérek, apák, nagyapák, vagy a gyermekek, akik hímek, elengedhetetlen, hogy tanulmányozza ezt az exocrine mirigy biztonságuk érdekében. Hogy leírjam, az említett szerv Prostalgene mellékhatások átlagosan akkora, mint egy dió. A súlya nem haladja meg a hét-tizenhat grammot. Normál méretével a húgyhólyag alatt fekszik, utána pedig körbeveszi a húgycső egy részét. A folyadék, amit kiválaszt, közvetlenül a húgycsőbe ürül. Hasonlóképpen, a prosztata mirigy normál méretű, vizelet képes átadni könnyen.

Ez akkor volt, amikor a prosztata fórum Prostalgene normális állapotban volt. Vannak olyan esetek, amikor a prosztata mirigy túlságosan nagyobb, mint a normális. Általában, a prosztata mirigy nő, ha az ember megöregszik. Ha egy ember ötven éves koráig elér, a növekedés nem áll meg. Mégis, amikor a növekedés mellékhatások Prostalgene abnormális, hogy valami baj van a kép. Vannak olyan esetek,amikor a prosztata olyan nagy lesz, hogy problémákat okoz a vizelés és az általános egészség. A prosztata mirigy hatalmas méretű, a vizelési folyamat lehet szabálytalan, nehéz vagy lehetetlen.

Nyomja a húgyhólyagot, ami miatt a vizelet a húgycsőbe ömlik; olyan nagy lesz, hogy fájdalmas vizelni; és hasonlóképpen, néha az erőfeszítés nem elég ahhoz, hogy a prosztata blokkolja az egész áthaladást. Ilyen a jóindulatú prosztata hiperplázia. A prosztata sejtek száma nő túl a normális. Néha, még, sőt, lenne Prostatitis, hogy a gyulladt prosztata mirigy. Gyulladása lehet a fertőzés miatt. A vizeletürítés és a test normális működése miatt fertőződne meg. Hasonlóképpen, mint egy sokkal rosszabb esetben a prosztata betegség, ott van még a prosztatarák, amely az eredménye egy túl-stimulált és hosszú irritált prosztata mirigy. A Di-Hydro-tesztoszteron vagy DHT nevű anyag felelős a prosztata irritálásáért. Ez azért van, mert a szervezet ösztrogén tartalma, konvertáló tesztoszteron DHT.

Vélemények Prostalgene, észrevételek

Ahogy mondtam, az egyetlen módja, hogy teljes változást Prostalgene vélemények hozzunk az ember életébe, mostantól kezdve, ha csak hiszünk magunkban, és teszünk valamit a problémával. Ez a lista nem mutatja az összes Prostalgene észrevételek lehetséges kölcsönhatásokat.

Talán azt kérdezi, Miért nincs drog a javaslatban. Ez azért van, mert a tény az, hogy a gyógyszerek egyáltalán nem szerves. Ez azt jelenti, hogy összetételük megváltozott vagy finomított. A kábítószerek esetében a vélemények Prostalgene természetes anyag vagy koncentrált, vagy kevert összetevőket tartalmaz, ezért a szervezet nem üdvözli nyíltan, és a bevétel előtt feldolgozáson megy keresztül.

Nem természetes étel, amit csak megemésztenek. A test azért küzd a drogokkal, mert ez új nekik. A észrevételek Prostalgene puszta tény, hogy az ember felismeri, hogy a gyógyszer egy drog, azt mondja az agynak, hogy a legjobbat hozza ki, és alkalmazkodik a gyógyszerhez. Ennek nem így kellene lennie. Az élelmiszer lehet megelőző, gyógyító és támogató, illetve betegség esetén. Enni, ami természetes, az egészséges táplálkozás. Minden tápanyagot megkapsz, amit csak lehet, ha tiszta bio kaját eszel.

Gyakorlat kell részt venni ebben a jelenetben, mert a testmozgás nem csak úgy néz ki, alkalmas; ez is növeli a tesztoszteron szintet. Több tesztoszteronnal egyensúly lenne közte és az ösztrogén között.

Az egészséges étrend magában foglalja, hogy nem eszik túl sok zsírt és proteint, hogy, mint mondtam, küzdjön a szervezet természetes ösztrogén termelés.

A saját és a prosztata gondozása során Ön is gondoskodik arról, hogy megakadályozza más betegségek, mint a 2-es típusú cukorbetegség, szív-és érrendszeri betegségek, osteoarthritis, és sokkal több.

Ennyire fontos ez a szerv. Ez ugyanolyan fontos, mint bármely szerv a szervezetben. Persze, lehet, hogy egy szerv, ami nélkül a tested tud élni, de ez egy szerv, amivel a tested született. Nem mész műtétre, vagy bármilyen gyógyszerre. Úgy kell élni az életet, ahogy élni kell: természetesen.

Leave a Comment