Ling Fluent Idegen nyelv elsajátítása –művek-ellenjavallatok-vélemények-mellékhatás

Ling Fluent Idegen nyelv elsajátítása –művek-ellenjavallatok-vélemények-mellékhatás

Ling Fluent-ár14 tipp Idegen nyelvek tanulásához. Attól függően, hogy milyen nyelvet szeretne tanulni, több ezer könyv, CD vagy Ling Fluent eszköz van odakint (ha szerencsés), hogy segítsen megtanulni a nyelvet. Még ne szaladj el vásárolni. Olvass tovább: www.ling-fluent.hu

Először egy kis kutatást kell végezned. Kutasd át a könyveket, és az anyagokat, amik leginkább megfelelnek az igényeidnek. Hogy csinálod? Nos, a legegyszerűbb módja, hogy menjen online, látogasson el a legnagyobb bevásárló oldalak, amelyek értékesítik könyvek, CD-k, multimédia; az ügyfelek gyakran hagynak visszajelzést a vásárolt tételek.

Olvassa el a visszajelzést, majd elég gyorsan meg kell tudni, hogy milyen könyvek vagy anyagok a legalkalmasabbak az Ön igényeinek. Másrészt, lehet, hogy nem kell vásárolni semmit egyáltalán. Néhány könyvtárnak van egy idegen nyelvű része, ahol ingyen kölcsönadhatják az anyagaikat. Ezen túlmenően, egyes weboldalak, mint például speakingjamaican.com azt is ad egy ingyenes előnyt a nyelv vagy dialektus szeretne tanulni. Ha egy diák, aki a középiskola, vagy tervezi, hogy főiskolára, (vagy már a főiskolán) kérheti a tanárok véleményét, hogy milyen könyvek/anyagok a legalkalmasabbak a tanulás az idegen nyelv (a választás). A diákok is fontolja meg, hogy az idegen nyelvet, az érdeklődés, a tanterv részeként.

Hol-lehet-vasarolni Ling Fluent, hogyan kell használni

1. A Ling Fluent hol-lehet-vasarolni Idegen nyelvek tanulásakor egy másik nagyon fontos szempont az, hogy vannak dialektusok és nyelvformák, amelyek országonként vagy régiónként változnak. El kell döntenie, melyik dialektust szeretné megtanulni beszélni. Itt egy egyszerű példa: az “a” országból származó dialektust nem lehet a Ling Fluent hogyan kell használni B, C vagy D országában érteni, annak ellenére, hogy az azonos nyelvnek minősül. Másrészt, egy másik dialektus beszélt “ország” lehet érteni az összes többi ország. Mi a közös oka annak, hogy az “e ország” dialektusát széles körben megértik (más országok)? Olvass tovább: www.ling-fluent.hu

 Nos, lehet, hogy széles körben érthető, mert az összes vagy a legtöbb film, zene vagy szórakozás lehet előállítani abban az országban (ország E), ezért a dialektus széles körben hol-lehet-vasarolni Ling Fluent ismert minden más országban. Egy külföldi akar tanulni a nyelvet Lehet, hogy jobb, ha megtanulják a dialektus a “country E”, mivel ez szélesebb körben érthető. Egy másik dolog, hogy ne feledje, hogy egyes idegen nyelveken, egy hatalmas változata hogyan kell használni Ling Fluent dialektus nem lehet kérdés, mert a tanulás a standard formája a nyelv kell biztosítani, hogy megértsék az összes anyanyelvi.

OK egyéb tippek a tanulás idegen nyelvek:

 1. Hallgatni idegen nyelvű zenét, nézni idegen nyelvű televíziót, még akkor is, ha először a nyelv minden hangzik, mint “egy nagy hosszú szó.”A műsorok nézésével új szavakat fogsz tanulni. Néhány szónak van egy módja, hogy rád ugorjon, és kitartson melletted, még akkor is, ha kezdetben fogalmad sincs, mit jelentenek. Idővel megtanulhatod, mit jelentenek ezek a szavak, ha megkérsz egy anyanyelvi szónokot, megkérdezed az iskolában, vagy öntanuláson keresztül.

Ling Fluent Magyarország, csalás

Ha továbbra is hallgatni külföldi zenét, vagy Ling Fluent csalás nézi idegen nyelvű televíziót, idővel az “egy nagy szó” fog hangzani, mint a “kisebb szó darabok”, és végül meg kell tudni mondani, hol kezdődik egy szó, és egy másik Ling Fluent Magyarország véget ér, akkor is, ha nem érti, mit jelent a szó(ok). Később megvizsgálhatja a jelentésüket.

 1. A legtöbb ember azzal tölti az idejét, hogy a Magyarország Ling Fluent hangjait hallgatja az anyanyelvén, hogy ez a hír, zene, vagy beszélgetni a barátaival. Így tanulta meg az anyanyelvét, úgy, hogy hallgatott rá. A legjobb módja annak, hogy megtanulják, hogyan kell játszani a játékot. Ezt úgy teheti meg, hogy meghallgatja a nyelvi kazettákat, újra és újra a kocsiban. Próbálja meg, hogy interaktív, aktívan részt ismétli, amit hall a szalagon. A szavak ismétlése mind a csalás Ling Fluent kiejtésében, mind a memorizálásban segít. A kulcs az újratárgyalás. Ha busszal vagy taxival megy, fektessen be egy mp3 lejátszóba (tipp: több mp3-anyag fér el egyetlen CD-n), és ha lehetséges, készítsen saját mp3-at. Ha az mp3-asok ki vannak zárva, akkor válassz CD-ket, számítógépes szoftvert vagy kazettákat.
 2. Próbálja meg hallgatni idegen nyelvű szalagok otthon is. A legjobb, hogy használja a fejhallgatót, mert kap a teljes hatása egy anyanyelvi beszélő a fülébe. Továbbá, a fejhallgató hallja a árnyalatok a nyelv sokkal jobb. Továbbá, ha úgy dönt, hogy elhagyja a szobát (vagy kimegy) a fejhallgató még mindig a fülén lesz, a hangszóró továbbra is közvetlenül a fülébe fog beszélni. Olvass tovább: www.ling-fluent.hu

Ertekelesek, osszetevok Ling Fluent

 1. A fenti módszerek nagy része magában foglalja a Ling Fluent ertekelesek anyagok meghallgatását. A hallgatás és utánzás az, ahogyan gyermekként megtanultad anyanyelved, ezért ez az egyik legjobb módja annak, hogy egy új nyelvben jártassá válj. De vannak más anyagok kell használni, hogy kiegészítse a szigorú hallgatási gyakorlatok. Ezek lehetnek Ling Fluent osszetevok könyvek, flash kártyák, számítógépes szoftver. A könyvek különösen fontosak, ha a nyelv, meg szeretné tanulni, nem használja az angol ábécé (római ábécé). Az írott szó segítene azokban az esetekben, amikor a szavak nehezen kiejtése, megfejtése vagy megértése.
 2. Amint azt osszetevok Ling Fluent korábban, egy másik támogatás a tanulás egy idegen nyelv a filmek. Idegen nyelvű filmek angol felirattal preferált. Ha ki tudja kapcsolni a ertekelesek Ling Fluent feliratokat (mint sok DVD-n), akkor a feliratok nélkül is megnézheti a filmet, hogy tesztelje a tudását.
 3. Ahhoz, hogy megtanulj egy idegen nyelvet, teljesen bele kell merülnöd ebbe a kultúrába bizonyos ideig (legyen szó zenéről, filmekről, televízióról, vagy egy olyan barátról, aki beszéli a nyelvet). Olvass tovább: www.ling-fluent.hu

 8. Látogatása az ország, ahol az idegen nyelv, meg szeretné tanulni, beszél is egy nagyon jó módja annak, hogy megtanulják a nyelvet. Elég logikusan, minél hosszabb a látogatás, annál többet fog tanulni. Ha olyanokkal veszi körül magát, akik főként az idegen nyelvet beszélik, akkor kénytelen lesz idegen nyelven tanulni és kommunikálni.  

 1. Néhány idegen nyelv más ábécé-rendszert, más fonetikát használ, a betűk elrendezése pedig nem mindig követi az A-Z képletet. Ezért a tanulás az ábécé, fonetika, ábécé sorrendben akkor nem csak javítani a kiejtés, hanem képes használni a szótárat.

Ling Fluent ár, összetétel

Ling Fluent-vélemények

 1. Idővel, miután intenzíven tanult, elkezdi megkérdezni magától, hogy “mi a szó Ling Fluent ár stb.”. Ebben a szakaszban egy kis zsebméretű szótár válik alapvető eszköz. Egy idegen nyelvű Ling Fluent összetétel szótár, akkor képes lesz arra, hogy gyorsan megtalálja a szót, kötelezze el a memória, és kielégíti az elme érdekessége.
 2. Vegyük át az alapokat időről időre. Soha ne feltételezd vagy mondd magadnak, hogy ” ezt már tudom, így kihagyhatom.”Lehet, hogy meglepett, hogy úgy találja, hogy a dolgokat egy új ár Ling Fluent perspektíva kapsz új összetétel Ling Fluent betekintést valamit azt hittem, már elsajátította.
 3. Tarts szünetet, ha szükséges, de ne maradj távol túl sokáig, mert könnyű elfelejteni, amit tanultál.
 4. Barátok, akik anyanyelvi az idegen nyelv is alapvető erőforrás. Próbálja meg, hogy körülöttük különösen akkor, ha beszélgetnek másokkal az anyanyelvükön. Még akkor is, ha nem érted kezdetben lesz javítva a hallgatási készségek. Egy fontos dolog lehet, hogy jön észre, amikor a tanulás egy idegen nyelv, hogy néhány szó, annak ellenére, hogy el van írva egy bizonyos levelet, hogy a levél lehet, hogy néma, ha beszélt néhány országban, míg más országokban ez hangsúlyos. Egy másik fontos dolog, hogy ne felejtsük el, hogy bár egy szó lehet betűzni egy levelet, és hogy a levél egy adott hangot angolul, egy másik nyelven, hogy ugyanaz a levél lehet egy másik hang. Ez néhány oka annak, hogy az anyanyelvi beszélők körében ugrásszerűen javítani lehet az idegen nyelvi készségeit; nem is beszélve a kulturális tippekről, amelyek megtanulják, hogy melyik könyvet, CD-t, kazettát vagy tanárt valószínűleg nem fedezi. A barátok is nagyszerű források, mert betekintést nyújthatnak és segíthetnek a szavak jelentésében és hasznosságában. Olvass tovább: www.ling-fluent.hu
 5. Ne mondd magadnak, hogy túl elfoglalt vagy tanulni vagy tanulni az új nyelvet. Szakíts rá időt. Kifogások, kifogások nem vezet sehova.

Leave a Comment