Electricity Saving Box – energiatakarékos doboz  attekintes – fórum

Electricity Saving Box – energiatakarékos doboz  attekintes – fórum

Electricity Saving Box-árHogyan kezeld a villanyszámlát izzadság nélkül. Energia felmelegíti otthonainkat, főz az étel, játszik a zene, ad nekünk Electricity Saving Box képek a televízióban, stb és fontos része a mindennapi életünknek.

Az energiaválság olyan helyzet, amelyben a nemzet az energiaellátás (a mi esetünkben az olaj) zavarában szenved, amelyet a gazdasági és nemzetbiztonságot fenyegető, gyorsan növekvő energiaárak kísérnek. Úgy is lehet nevezni, hogy olajválság, kőolajválság, energiahiány, villamosenergia-hiány vagy villamosenergia-válság. Villamos energia a második leggyakrabban használt energia otthoni fűtés, olaj után.

A helyzet még kétségbeesettebb, mivel az áram az egyetlen fűtési forrás az egész országban. Sok okunk van azt hinni, hogy ellentétben a 70-es, 80-as és 90-es évek gáz-és villamosenergia-válságaival, az energiaproblémák, amikkel most szembenézünk, évtizedekig megmaradnak.

Hogyan kell használni Electricity Saving Box, művek

Az olaj, a földgáz és a szén nem megújuló Electricity Saving Box hogyan kell használni tüzelőanyagok. Az ipari forradalom óta a szén, az olaj, a földgáz vagy az azokból származó termékek égetése a kémiai energia társadalmilag jelentős átalakulása más Electricity Saving Box művek energiává. Az olajtól való függés valódi kihívást jelent, de ahogy a gazdaságok növekednek, amíg nem változtatunk a szokásainkon, az olajtól való nagyobb függés várható.

 Minden egyes órában 41 millió dollárt költünk külföldi olajra. A legjobb módja, hogy megtörjük a függőség a külföldi olaj az új technológia. Az olajcsúcsproblémák azonnali és nyilvánvaló, hogy meg kell oldani, hogy megtaláljuk a módját, hogy több energiát termeljünk művek Electricity Saving Box vagy spóroljunk meg. Valójában azok, akik az olajat és a vizet irányítják, irányítják a világot. Míg az olaj a világ elsődleges szállítóüzemanyaga, a szén dominál az elektromosság termelésében.

A szén biztosítja az ország áramellátásának hogyan kell használni Electricity Saving Box több mint felét, és Amerikának elég széne van ahhoz, hogy több mint 200 évig kitartson. Szén lehet olcsó, de az épület a készülék átalakítása villamos energia nem. Magasabb Villamosenergia-Árak erők a közüzemi vállalatok továbbra is befektetés a hagyományos szén növények annak ellenére, hogy a kormányok a mozgó, hogy korlátozza a hő-csapdába szén-dioxid-kibocsátása, mint a növények.

 Évi 130 milliárd dollárt költünk elektromosságra. Az átlagos otthonban a háztartási elektronika áramellátásához felhasznált villamos energia 25% – át fogyasztják, miközben a termékeket kikapcsolják. Az energiahatékony technológia megtakaríthatja a villamos energiát és a pénzt. De ez nem fog megtörténni, amíg az ország villamosenergia-igénye folyamatosan növekszik, mint ez a tempó-hoz csinál, 1-2 százalék minden évben.  

Kerttervezés az otthoni energiahatékonyság csökkentheti a fűtési és hűtési számlák, a legnagyobb eleme az otthoni energiafelhasználás. Míg a függőségünket az energia nem valószínű, hogy csökken, ott továbbra is a növekedés új innovációk energia technológiák nagyobb hangsúly az energiatakarékosság, energiahatékonyság.

Electricity Saving Box észrevételek, csalás

A klímaváltozással kapcsolatos növekvő aggodalom Electricity Saving Box észrevételek idején az épületek és az otthonok energiahatékonyságának növelése nemcsak a szén-dioxid-kibocsátást csökkenti, hanem jelentős pénzügyi megtérülést biztosít Electricity Saving Box csalás azoknak az embereknek is, akik környezetükbe zöld terveket és technológiát alkalmaznak. A villamos energia csökkentésével hozzájárulunk az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez is.

Míg számos kulcsfontosságú kormányügynökség és ipari forrás elutasította azt a gondolatot, hogy globális energiaválság közeleg, észrevételek Electricity Saving Box mások a területen úgy vélik, hogy a válság már a nyakunkon van. Az energiaválság valódi, nem múlik el, és a szövetségi kormánynak segítenie kell közösségeinken csalás Electricity Saving Box azáltal, hogy adójóváírást és/vagy adókedvezményt nyújt a fogyasztóknak, akik az előző évi villamos energia több mint 10 százalékával csökkentik összesített energiahasználatukat. Egyértelmű, hogy a villamosenergia-fogyasztóknak átfogó és integrált tervezésre van szükségük a jövőbeli válságok és problémák megelőzése érdekében. Nem számít, milyen olcsó lesz a hő és az elektromosság, a kevesebb még mindig olcsóbb.

Energiatakarékossági eszközök, amelyek célja az elektromos használat jelentős csökkentése, valamint a havi elektromos számlák, az elektromos motorok élettartamának növelése a hőcsökkentés, valamint a túlfeszültség védelem az egész otthoni vagy üzleti. Ez az energiatakarékos eszköz használatához képest javított megtérülési időt eredményezhet. Egyének, hogy megvásárolja ezt az eszközt fogja találni, hogy csökkenti az energia költségek 8% -25%.

Úgy működnek, hogy csökkentik a villamos energiát a kondenzátorokban történő tárolással, egyébként az induktív motorok által az otthonban okozott villamos energiát veszítik el. Néhány példa induktív motorok légkondicionáló, hűtőgépek, fagyasztók, alátétek, szárítók, mosogatógépek, medenceszivattyúk, Porszívók, kazánfúvó motorok, ventilátorok stb.

A tárolt villamos energiát induktív terhelésre bocsátják vissza, ezáltal csökkentik a közüzemi keresletet, ezáltal kevesebb villamos energiát használnak fel. A folyamat neve power factor optimization.

Ár Electricity Saving Box, hol lehet vásárolni

A teljesítménytényező a házhoz szállított Electricity Saving Box ár és hatékonyan felhasznált villamos energia százalékos aránya, összehasonlítva az elpazarolt villamos energiával. A 1,0 teljesítménytényező azt jelenti, hogy az összes villamos energiát hatékonyan Electricity Saving Box hol lehet vásárolni használják fel a célra. Azonban a legtöbb otthon Amerikában ma van egy .77-es teljesítménytényező vagy kevesebb. Ez azt jelenti, hogy a villamos energia 77% – át, hogy jön át a mérő (otthoni vagy üzleti) hatékonyan használják. A maradék 23% – ot elpazarolja az induktív terhelése. Alacsony teljesítménytényezővel a segédprogramnak több áramot kell szolgáltatnia, hogy ugyanazt a munkát végezhesse.

Azzal, hogy a legtöbb esetben növeljük ezt ár Electricity Saving Box a teljesítménytényezőt .97 vagy .98, így növeli a villamos energia hatékony felhasználását és csökkenti a felhasználást.

A legjobb elektromos hol lehet vásárolni Electricity Saving Box mentési eszköz is, amely Spike/Túlfeszültség-levezető, egy új funkciót, amely védi a háztartási elektronika (TV, hifi készülékek, számítógépek, FELVEVŐ, biztonsági rendszerek, vezeték nélküli telefonok, fénycsövek, valamint egyéb berendezések), a feszültség tüskék. A feszültségkiütések sokféle forrásból származhatnak, például zajos berendezésekből (pl. motorokból), áramingadozásokból, statikus elektromosságból, villámlásból.

A legáltalánosabb formája a tüske / túlfeszültség elnyomás MOV (fém-oxid varisztorok) vagy egyszerűen varisztorok. A MOV-ok párhuzamosan vannak elrendezve az áramkör védelmével. A tipikus lakossági és fény kereskedelmi energiaforrások szó szerint több száz tüskét és hullámot tesznek lehetővé naponta, hogy értékes és gyakran érzékeny elektronikus berendezéseket érjenek el. A MOV-k el tudják nyomni ezeket a tüskéket és hullámokat, és továbbra is működőképesek maradnak. Egy hatalmas túlfeszültség vagy tüske esetén, amit közvetlen villámcsapás okoz, a MOV feláldozza magát, és nem nyílik ki.

Elektromos Zajszűrés

Az otthonok, a vállalkozások és a gyárak tele vannak olyan elektromos berendezésekkel, amelyek “zajt keltenek”.”Ami ironikus, hogy ez a zaj káros a készülékekre, amelyek létrehozták. A sértő “zajkeltők” közé tartozik a TV-k, a számítógépek, a kompakt fénycsövek, a fénycsövek, a sztereók, sőt még a nagyobb készülékek, amelyek most elektronikus interfésszel és vezérléssel rendelkeznek. Az ezen eszközök által létrehozott “elektromos zaj” megszakítja a kapcsoló tápegységeket, idő előtti meghibásodást okozva.

Vélemények, Electricity Saving Box online

Electricity Saving Box-csalás

A PE3-ba tervezett harmonikus szűrés a 100 éves tudomány Electricity Saving Box vélemények és energiamérnöki elveken alapul. Az új az, hogy ez a technológia-jellemzően csak ipari környezetben-már elérhető a lakossági ügyfelek, irodák, iskolák, Electricity Saving Box online könnyű kereskedelmi ügyfelek számára. A harmonikus szűrést évtizedek óta széles körben alkalmazzák az ipari felhasználók és maga az elektromos közműipar.

Pe3 célja, hogy kiszűrje a harmonikus, illetve vélemények Electricity Saving Box más magas frekvenciájú áram (szemetet) a villamos online Electricity Saving Box környezet, ezáltal csökkentve az esetleges szivárgás, hogy az ember a környezet, ami további szemetet nem bélés terhelés (Tv, számítógép, változó frekvenciájú meghajtó, energiatakarékos világítás, stb.). Lássuk be, az amerikai otthon elektronikájának használata exponenciális ütemben növekszik, és a számos nem lineáris terhelés által létrehozott “zaj” kiszűrésének szükségessége még soha nem volt nagyobb. 60 Hz-en a szűrők kondenzátorként működnek, és általában kis mértékben javítják az ügyfélterhelés teljesítménytényezőjét, ami általában kissé induktív.

Harmonikus zaj – a probléma…

 1. A számítógépes berendezések meghibásodása és meghibásodása
 2. semleges vezetékek túlmelegedése
 3. A berendezés UPS, transzformátorainak és kábeleinek alacsony hatékonysága és túlmelegedése
 4. a védelem akadályozása nyilvánvaló ok nélkül
 5. a kommunikációs hálózatok zavarai
 6. növelt energiafogyasztás

Harmonikus zaj-az eredmény…

 1. gyenge minőségű villamos energia. Emelkedett harmonikus feszültség torzulás
 2. megemelkedett neutral-earth feszültség
 3. az áram erős harmonikus torzítása
 4. a semleges vezető 3. és 9. harmóniájának túlzott szintje
 5. a fázisokban megnövekedett valódi RMS áramerősség
 6. a harmonika miatt fellépő alacsony teljesítménytényező
 7. megnövekedett veszteségek az elektromos létesítményben

 

Leave a Comment