Chocolate Slim- fogyás csokoládé ital ellenjavallatok-hogyan-kell-haznalini-Magyarország

Chocolate Slim- fogyás csokoládé ital ellenjavallatok-hogyan-kell-haznalini-Magyarország

chocolate slim-árFogyás-a Do ‘s és a Don’ ts. Fogyás utazások kemény, nem számít, hol kezdődik, vagy milyen messzire jött. Egy bizonyos ponton a legtöbb ember megpróbált lefogyni, majd végül abbahagyta miatt plateasuing vagy kapott nem megfelelő útmutatást. Vannak is látszólag végtelen fogyás trükkök odakint, hogy Chocolate Slim hirdet, hogy az egyetlen dolog, amire szüksége van a fogyás, ami egyszerűen nem igaz, nincs 1 dolog segít fogyni. Ez egy kombinációja puzzle darabok, hogy össze kell illeszkednie, hogy teljes a fogyás puzzle. Itt van néhány Do, nem, hogy meg kell tudni, miközben a fogyás utazás: Olvass tovább: www.chocolate-slim.hu

Ne csak kardio

Míg a kardio része kell legyen a program, nem kell, hogy az egyetlen dolog a programban. Igen, a kardio remek a kalóriák égetéséhez, és nyilvánvalóan szükség van a jó szív egészségéhez, de ha fogyásról van szó, a kardio csak egy kis része a kirakósnak. Most nem azt mondom, hogy hagyja ki a kardio, mert, ez nem kell tenni, de ez nem a legnagyobb hangsúlyt egy jó fogyás program. A legjobb eredmény érdekében továbbra is körülbelül 5 nap cardiovascularis aktivitást szeretne elérni hetente.

Megjegyzesek Chocolate Slim, gyógyszertár

Legalább 3-szor kell súlyt emelni hetente

Súlyemelés és erőképzés Chocolate Slim megjegyzesek abszolút szükségszerűség, amikor a fogyás, mivel megkönnyíti az épület izom. Miért fontos ez? Amikor izmokat építesz, az anyagcseréd növekszik és lehetővé teszi, hogy több kalóriát égess el. Épület izom is nagy a csont egészség, mint a csontok egyre erősebb, mint a Chocolate Slim gyógyszertár izomzat növekszik. A kezdők, 2-3 nap súlyemelés hetente elegendő, de végül szeretné, hogy 3-5 nap / hét attól függően, hogy a program.

Ne menj túl gyorsan.

Megpróbál-hoz csinál túl sok túl gyors, mint gyógyszertár Chocolate Slim káros a ragaszkodás, hogy a fitness program, mint nem csinál elég. Túl gyakran, az emberek megpróbál-hoz csinál túl sok kezd kiég után 2-3 hét, majd visszatér a régi szokások. A tipikus 4 hetes fogyás guru Instagram touts egy 20 font súlycsökkentő program, amely könnyű követni megjegyzesek Chocolate Slim, de az igazat megvallva, ezek a programok nem fenntarthatók, és nem ösztönzik a hosszú távú egészséges szokások. Ne ragadjon el ezek “inspiráló” 4 hetes átalakulások, mert az idő nagy részében, azok az emberek végül üzembe vissza, hogy a súly, majd néhány néhány hét alatt. Menj a lassú és egyenletes megközelítés, akkor sokkal valószínűbb, hogy sikerül!

Reális, rövid és hosszú távú célok kitűzése

Ahhoz, hogy dicsérje a fenti, beállítás reális célok biztosítja a biztosabb eredményeket. Célzás 0.5-1 font súlycsökkenés hetente egy nagyon reális és lehetséges cél nagyjából bárki, nem számít, milyen túlsúlyos lehet, vagy nem lehet. Ha célja az átlagos 2-4 kiló fogyás havonta során egy év, ez 24-48 font elveszett egy évben! Arról nem is beszélve, hogy hosszú ideig tartó, egészséges szokásokat fogsz kialakítani, amiket életed végéig magaddal vihetsz. Olvass tovább: www.chocolate-slim.hu

Hatas Chocolate Slim, csalás

Ne vegyen be zsírégető kiegészítők

Ezek általában a Chocolate Slim csalás díszes reklámokkal csomagolt pénzpazarlások, és kevesebb, mint a valós állítások a működésükről. A legtöbb “zsírégető” kiegészítők nem ténylegesen éget zsír! Ha bármit is tesznek, segítenek éget több kalóriát növelésével a metabolikus sebesség, amely vezethet fogyás, de ha nem éget több kalóriát, mint amennyit fogyaszt, akkor nem fog fogyni. Egyes kiegészítők azt állítják, hogy lehet “cél pocak zsír”, ami abszurd. Nincsenek kiegészítők, hogy Chocolate Slim hatas cél zsír bizonyos részein a test, nem így működik a szervezet. Amikor fogy a zsír, a zsírsejtek mérete csökken az egész szervezetben, és mindenki másképp reagál. Jobb, ha az idejét és a pénzét a táplálkozási tervére összpontosítja, és megbizonyosodik arról, hogy több kalóriát éget el, mint amennyit elfogyaszt. Bővebben a gyártó honlapján: www.chocolate-slim.hu

A legtöbb időt és erőfeszítést az étkezési tervre fordítja

Mint már említettem, csak akkor veszít hatas Chocolate Slim súlyt, ha éget több kalóriát, mint amennyit fogyaszt. A diéta, hogy körülbelül 70-80% – a Az eredmények, meg kell tölteni a legtöbb időt ezen a területen a fitness program. Étkezés prepping vesz csalás Chocolate Slim kevesebb időt, mint gondolnád, és teszi az egész hét sokkal könnyebb. Az étkezés előkészítése bármilyen tippeléssel elvégzi a következő étkezést, mivel az ételek már készen állnak a melegítésre és az evésre.

Ne igyál folyékony kalóriát.

Folyékony kalóriák biztos, hogy kisiklatja a fogyás utazás számos okból. Az egyik ilyen ok az, hogy tartalmaz extra kalóriát (gyakran cukros), hogy nem segít, hogy úgy érzi, kielégített. Most, hogy a protein shake még elfogadható, amíg ez csak savófehérje ki a extra hozzáadott cukrot.

Összetevők, velemenyek Chocolate Slim

Az extra fehérje segít talpra a következő Chocolate Slim velemenyek edzés. A folyékony kalóriákat el kell kerülni cukros italok (gyümölcslevek,Gatorade, szóda, stb.. ) és alkohol. Az alkohol 7 kalóriát tartalmaz grammonként a szénhidrátokhoz és fehérjékhez képest, amelyek 4 kalória / gramm, valamint Chocolate Slim összetevők hozzáadott szénhidráttal vannak ellátva. Az alkohol szintén megzavarhatja az alvási ciklusát, és a szépítő pihenés kritikus része a gyógyulásnak. Mi van a borral? Míg néhány jó a szív egészsége, még mindig tartalmazza azokat extra kalóriákat, hogy nagy valószínűséggel nem kell.

Igyál 1/2 a testsúly uncia víz

A összetevők Chocolate Slim testének nagy része vízből van, ezért mindenképpen igyon! Egy jó hüvelykujj szabály, hogy mennyi vizet kell inni egy nap alatt a fele a test velemenyek Chocolate Slim súly unciában. Például, ha súlya 200 font, meg kell inni 100 uncia vizet naponta. Olvass tovább: www.chocolate-slim.hu

Ne a mérlegre koncentrálj.

 ]

Lehet, hogy ez nem tűnik túl intuitívnak, de hallgass meg. Ez egy nagyszerű érzés, hogy a számok egyre kisebb minden héten, hogy a skála, és adhat egy hatalmas érzés a teljesítmény. Ha a skálán lévő számok nem változnak olyan gyakran, könnyen el lehet csüggedni. Fontos megjegyezni, hogy a skála csak egy részét mondja el a történet, amikor az eredmények, így ne tegye az összes részvényt, amit a skála azt mondja. Egy sokkal fontosabb mérés, hogy is tartsa szemmel a testzsír százalék. Ha a skálával együtt használjuk, a testzsír százalékos aránya segíthet meghatározni, hogy a test mekkora része a zsírtömeg és mennyi a zsírmentes tömeg.  

Chocolate Slim hol lehet vásárolni, ár

chocolate slim-vélemények

Nem ritka, hogy a skála nem Chocolate Slim ár változás nagyon sokat, de a testzsír százalék nem. Ha ugyanaz a súlyod, és a testzsír százalékod csökken, akkor rocksztár vagy! Ez azt jelenti, hogy képes volt csökkenteni a zsírtömeget és növelni a sovány test tömegét (legvalószínűbb izomtömeg)! Kerülete Chocolate Slim hol lehet vásárolni mérések és haladási képek is hasznos a haladás, mint a skála.

Ne összpontosítson a teljes fitness javítása

Néha ez csak a legjobb, hogy hol lehet vásárolni Chocolate Slim eltolja a fókusz a különböző, de kapcsolódó célok annak érdekében, hogy rúgja meg az eredményeket. Ahelyett, hogy lemérné az Ön heti súlyát, próbálja meg nyomon követni és javítani a fitness szinteket, például javítja a futási időt egy 3 mérföld futás, vagy ahelyett, hogy fut 3 mérföld, próbálja meg, hogy menjen 4 vagy 5. Az erő érdekében koncentráljon arra, hogy nehezebb ár Chocolate Slim súlyokat emeljen, és javítsa a teljes szilárdsági szintet. Azt is megpróbál különböző programokat, hogy javítsa, hogy hány fekvőtámasz vagy húzza fel lehet csinálni. A lényeg az, hogy összpontosíts a skálán, és dolgozz az erődön, a rugalmasságon vagy a kardiovaszkuláris erőn. Olvass tovább: www.chocolate-slim.hu

 

Ha készen áll, hogy indítsa el a fitness utazás, győződjön meg róla, hogy készen áll változtatni az egész életmód. Ha nem érzed úgy, hogy készen állsz rá, akkor kérdezd meg magadtól, miért? Mi tart vissza attól, hogy megváltoztasd az életed, hogy javulj az egészségeden? Ha nem tud válaszolni ezekre a kérdésekre, akkor tudassa velem, és kezdjük az utat, hogy egy egészségesebb élet!  

Leave a Comment