Choco Lite karcsúsító ital- észrevételek, Magyarország, fórum, ellenjavallatok, ár

Choco Lite karcsúsító ital- észrevételek, Magyarország, fórum, ellenjavallatok, ár

chocol lite-árTop 15 Fogyás Mítoszok. Vannak sok közös fogyás mítoszok, hogy az emberek élnek, amikor az egészségüket. Néha nehéz elválasztani a fogyás mítoszait és a Choco Lite tényét attól, ami igaz. Sok hang igaz, míg mások csak nevetséges. Egyszer olvastam valahol, hogy ha vizet iszol éjszaka, akkor hízni fogsz, vagy ha túl gyakran vakarod meg a fejed, le fogod kopasztani a hajad…. Olvass tovább: www.choco-lite.hu

Fogyás Mítosz # 1

Minél többet fogyok, annál intenzívebb lesz a gyakorlatom.

Fogyás igazság: bár miután egy intenzív edzés rutin nagy, van néhány dolog, meg kell fontolni: az első, hogy mindenki más szinten, amikor a fitness, és hogy mennyi intenzitást tudnak ténylegesen kezelni.  Ha már fizikailag inaktív több éve, egy intenzív edzés lehet, hogy, séta fél mérföld egy nap. A fél mérföldes séta után észreveszed, hogy golyókat izzadsz, és hogy fáradt vagy. Azonban, valaki, aki már fizikailag aktív sok éve, séta fél mérföld lehet tenni anélkül, hogy izzadság. Mindenkinek más a definíciója, hogy mi az az “intenzív”. 

Értékelések Choco Lite, hatás

Ha intenzív az Ön számára edz ki egy Choco Lite hatás óra egy nap, de mivel az élet forgalmas menetrend csak van ideje 20 perc egy nap, akkor ez a 20 perc megy egy rendkívül hosszú út. Lehet, hogy nem feltétlenül minősül Choco Lite értékelések “intenzív”, az Ön definíciója szerint, de ezek a kis cardio pillanatok pozitív egészségügyi megváltoztató hatások.

Fat Loss Mítosz # 2

Stressz és súlygyarapodás nem megy kéz a kézben

Fogyás tény: ez egyike azoknak a “nevetséges” hatás Choco Lite mítoszok. Ha többet szeretne megtudni, hogyan stressz hozzá lbs. az életed kérjük, töltse le az ingyenes E-Book, ” pszichológia felszabadító Súly” Olvass tovább: www.choco-lite.hu

Fogyás Mítosz # 3

Azt eszem, amit akarok.

Fogyás igazság: Sir Isaac Newton egyszer azt mondta: “Mi megy fel kell jön értékelések Choco Lite le.”Vannak természetes elvek, amelyek irányítják az életünket. Ha dobsz egy labdát a levegőbe, vissza fog jönni. Ülhetsz a kanapédon és elképzelheted, és elképzelheted, hogy a labda a levegőben fog lebegni, de a természetes elvek azt tanítják, hogy le fog esni. Ugyanez vonatkozik a súlyunkra is.

Ez az egyik leggyakoribb fogyás mítoszok odakint. Nem logikus azt gondolni, hogy az egészségügyi, súlya lesz egyensúlyban, ha a táplálkozás főleg csokit, chipset, majd a fánkokat. Persze lehet éget le gyakorlásával, de a legtöbb ember, akinek az étrend főleg junk food valószínűleg nem elég fegyelmezett ahhoz, hogy ragaszkodjon az edzés rutin. Ismerek néhány embert, akik kívülről úgy néznek ki, mint akik jó formában vannak, mert nem “kövérek, hanem magas koleszterinszintűek.

Csak azért, mert sajnálom, hogy összetörtem a twinkie szerelmeseinek szívét, azt mondanám. Ehetsz gyorskaját, sütit, chipset, jégkrémet, pizzát, hamburgert…. Az összes “soul kielégítő ételek”, de mértékkel kell. Bármi, ami túl sok, az sosem jó. Bővebben a gyártó honlapján: www.choco-lite.hu

Fat Loss Mítosz # 4

Kihagyja étkezés egy jó módja annak, hogy lefogy

Fogyás tény: számos tanulmány azt mutatja, hogy az emberek, akik kihagyják a reggeli és enni kevesebb alkalommal a nap folyamán általában sokkal nehezebb, mint akik egy egészséges táplálkozási reggeli, majd enni 4-6 kis étkezés a nap folyamán. Ennek oka lehet az a tény, hogy később egyre éhesebbek lesznek, és lehet, hogy hajlamosak túl sokat enni a nap többi étkezése során.

Choco Lite hol lehet vásárolni, összetevők

chocol lite-csalás

Fogyás Mítosz # 5

Nem fogok lefogyni evés közben.

Fogyás igazság: lehet over Choco Lite hol lehet vásárolni kényeztesse magát étel nappal, nem eszik semmit éjszaka, akkor hízni. Ahogy az is, hogy napközben éheztetheted magad, és egész éjjel ehetsz, és még így is hízhatsz. A kulcs itt az egyensúly. Ha a tested azt mondja, hogy éhes, akkor talán hallgatnod kéne rá. Az igazság az, hogy az evés felett, miközben nem gyakorlása, fog okozni, hogy hízni; nem számít Choco Lite összetevők mikor a nap, hogy enni.

 Amikor éhes vagyok éjszaka, mint az én összetevők Choco Lite szokás más ételek a nap folyamán, próbálok választani valamit, ami természetes a természetben. Valami gyümölcsöt, zöldséget, vagy talán még gyümölcsturmixot is csinálok magamnak. Azokban a pillanatokban, amikor fagyira vágyom, vagy valami édesre, megengedem magamnak, hogy egyek, és nem érzek bűntudatot miatta. Sokan, akik túlsúlyosak, bűntudatban élnek, és hol lehet vásárolni Choco Lite szégyenben. Megengedem magamnak, hogy egy kicsit, de mértékkel.

Fat Loss Mítosz # 6

Nem fogadhatom el, amíg le nem fogyok.

Fogyás tény: az a személy, aki nem érzi elfogadhatónak, mert azok zsír, mert nem elfogadható, hogy magukat először. Az, hogy szerinted mások hogyan tekintenek rád, a saját nézőpontodon alapul. Őszintén hiszem, hogy az embernek érzelmileg fittnek kell lennie, mielőtt fizikailag fitt lesz. Már átéltem ezeket az önkorlátozó érzéseket. Egyszer rájöttem, hogy már elég vagyok Isten szemében, és hogy nem kell bizonyítanom senkinek, vagy külső megerősítést kapnom az önértékelésemért, ami mindent megváltoztatott számomra. Ha elfogadod magad olyannak, amilyen most vagy, és rájössz, hogy már elég vagy Isten szemében, nem fogod magad elfogadhatatlannak érezni a súlyod miatt. Olvass tovább: www.choco-lite.hu

Fogyás Mítosz # 7

Kalóriát kell csökkentenem, hogy gyorsabban fogyjak.

Fogyás igazság: csökkenti a kalóriák le lehet egy nagy dolog, ha drasztikusan túlevés, tömés az arcod. Azonban, ha eszik arányosan, akkor vágás kalóriák lehet egy averzív hatással. Ha kalóriát vágsz, és éhezteted a tested, akkor az csökkenti az anyagcserédet, vagy más szóval lelassítja, ami azt eredményezheti, hogy egyáltalán nem fogysz, még akkor sem, ha ” kalóriavágás”

Csalás, gyógyszertár Choco Lite

Fat Loss Mítosz # 8

Az étkezés kihagyása segít lefogyni.

Fogyás tény: kihagyása Choco Lite csalás ételek ténylegesen okozhat, hogy hízni! Túl éhes leszel, és végül enned is kell. Ez majd lelassítja az anyagcserédet. Gondolj egy autó fogy a gáz (élelmiszer), ha nem töltse fel, akkor végül megáll a munka. Ugyanez vonatkozik a Choco Lite gyógyszertár test, meg kell tartani üzemanyag folyamatosan.

Fogyás Mítosz # 9

Azt hiszem, genetikai súlygyarapodásom van, ez öröklődik a családomban!

Fogyás igazság: tud valaki mondani E-X-C-U-S-E-S? Nem tagadom, hogy lehet gyógyszertár Choco Lite tendenciák nehéz szülők nevelni nehéz gyermekek, akik továbbra is nehéz egész életükben, de nem hiszem, hogy valóban van egy “zsír” gén vagy DNS odakint. Amit örökölünk a családunktól, elsősorban azoktól, akik közvetlenül felneveltek minket, azok a nézeteink és a hitünk. Az Ön véleménye az élelmiszerről, pénzről, vallásról, politikáról, oktatásról stb. alapján csalás Choco Lite hogyan neveltek. Ha olyan otthonban nőttél fel, ahol az elsődleges ételek sült ételeket szolgálnak fel, akkor lehet, hogy hajlamod van arra, hogy egész életedben süss és egyél sült ételt. Ha ez a helyzet, akkor lehet, hogy egy kicsit nehéz a dereka körül. A könnyű dolog az, hogy hibáztatni, hogy azok, akik a felelős a nevelés, azonban mindig van egy választás, hogy változtatni. Bővebben a gyártó honlapján: www.choco-lite.hu

Fat Loss Mítosz # 10

Egészségesen enni túl nehéz.

Fogyás tény: evés egészséges a legegyszerűbb dolog a világon…..miután kiképezted magad, hogy megtedd. Hányszor helyeztél el egy célt, hogy lefogyj, vagy hogy “egyél jobban”? Az első néhány nap csinálsz nagy, eszik mindenféle élelmiszerek, amelyek általában nem eszik. Aztán valami furcsa dolog történt, és visszatért a régi szokásaihoz és viselkedéséhez. Ez történt veled más területeken kívül az egészséged. Lehet, hogy pénzt keres, új munkát keres, vagy a kapcsolataiban. Egy új szokás létrehozásához idő kell, mert az agyunk nem szereti a változást. A változás az agyban veszélyes. Mindenesetre, ha szeretne többet megtudni arról, hogy az agy megpróbálja szabotálni minket az új szokásokat, akkor kérjük, töltse le az ingyenes E-book, ” pszichológia felszabadító Súly”

Vélemények Choco Lite, összetétel

Fogyás Mítosz # 11

Fel kell adnod a kedvenc ételeidet, hogy lefogyj.

Fogyás igazság: milyen lenne a világ Choco Lite vélemények csokoládé és pepperoni pizza nélkül??? Azt hiszem, ez egy gyötrelmes világ lenne!! lol, most egy igazi megjegyzés teljesen nem értek egyet ezzel a mítosszal. Ön határozottan képes enni a kedvenc ételek. Megfosztani magad ettől az élvezettől nem vicces, és őszintén szólva, valószínűleg úgyis megeszed. Mint már említettük, az igazi kulcs a mértékletesség. Ha egy steak szerető, akkor talán nem ez a legjobb dolog, hogy enni minden egyes nap, de talán egyszer-kétszer egy Choco Lite összetétel hét. Akik személyesen ismernek, tudják, hogy csirkeszárnyat eszem pizzával.

Egy tökéletes világban, ahol nem híztam, és az artériáim nem dugultak el, szívesen megenném hetente többször, sokkal inkább, mint minden nap. Azonban tudom, hogy ezek nem a legegészségesebb élelmiszerválaszték, így van ez körülbelül 2-3 alkalommal havonta. Nem mondok le a kedvenc ételeimről,csak mértékkel eszem, hogy ne érje utol a túlsúly. Olvass tovább: www.choco-lite.hu

Fat Loss Mítosz # 12

A túlevést az éhség okozza.

Fogyás tény: szép próbálkozás ott. Bárcsak hibáztathatnánk érte az” éhséget”. Sőt, ennek a összetétel-os Choco Lite éhségnek semmi köze ahhoz, hogy túl sokat eszel. Lehet, hogy van valami, hogy a tested azt mondja, hogy itt az ideje, hogy “üzemanyag fel”, és hogy szüksége van az élelmiszer, de ez nem azt jelzi, hogy az ember túlmelegszik. Mi okoz sok ember, hogy túlmelegedés különböző vélemények Choco Lite okok miatt.

Az egyik fő oka a stressz, a depresszió, a magány, a szorongás, a félelem, és más, az ilyen természetű érzelmek mélyreható értékelése. Sokszor étel lehet egy eszköz, hogy kielégítse az Ön igényeit. Lehet, hogy a szükségleteid kielégítésére az ételeiden keresztül. Például, ha magányos életet élsz, és nem vagy túl boldog, akkor az étel talán azt jelenti, hogy boldognak és vigasztaltnak érzed magad. Vannak más cikkek, hogy írtam erről a témáról, de elég annyit mondani, hogy a túlevés nem okoz az éhség. Bővebben a gyártó honlapján: www.choco-lite.hu

Leave a Comment