Bluronica – ránctalanító szérum – összetétel – ellenjavallatok

Bluronica – ránctalanító szérum – összetétel – ellenjavallatok

Bluronica-árLehet, hogy nem látjuk szívesen őket, de a ráncok elkerülhetetlenek. Sőt, elég furcsán néznénk ki nélkülük. A baj az, hogy annyi öregedésgátló krém ömlik a polcokra, Bluronica minden ígéretes eredmények, ez az egész túl könnyű, hogy elcsábítsa az álom, hogy egy alkalmazás, ez bye-bye ráncos. Sajnos nem ez a helyzet, és egyre több szakértő úgy véli, hogy túlságosan összezavarodtunk a felhajtás miatt ahhoz, hogy tudjuk, mi a legjobb a bőrünknek.

A bőrgyógyászat specialistái szerint nem kell egy vagyont fizetned a nagy öregedés-gátló bőrápolóért. Menj olyan termékekért, amiket megengedhetsz magadnak és megérthetsz. Óriási a zűrzavar, bőrápoló, de felháborító, a felszámított árak krémek hiányoznak a létfontosságú összetevőket, mint például a napvédő pedig ez egyáltalán nem jó.

Bluronica észrevételek, gyógyszertár

A nagy kérdés az, hogy lesz-e olyan krém, ami ugyanúgy Bluronica észrevételek törli a vonalakat, mint a Botoxot? A bőrgyógyászok szerint nincs olyan, hogy csoda egy üvegben. Azonban a kozmetikumok, amelyek fejlett orvosi hatásokkal Bluronica gyógyszertár rendelkeznek, tartalmaznak olyan aktív összetevőket, amelyek jelentős változást hozhatnak a bőrödben, és segíthetnek jó alapot teremteni a szépséged jövőjéhez.

Bőrgyógyász szakértők szerint, ha gyógyszertár Bluronica aggódik a ráncok meg kell, hogy komolyan a bőrápolás, használja a megfelelő krémek az Ön számára, és döntő fontosságú, hogy nekik időt dolgozni. A slapdash megközelítés azt jelenti, hogy csak az idejét vesztegeti. A észrevételek Bluronica vonalakat és ráncokat csak lelkiismeretes gondoskodással és napi rituáléval lehet csökkenteni. Egy másik klasszikus hiba az esztergáló bőrápoló termékek vastagon. Ne csináld túl.

Egy borsónyi krém elég lehet az arcodra anélkül, hogy eltömődne a pórusod. Készüljön fel arra, hogy új képletekkel kísérletezzen, amint a bőre megváltozik.

Mitől ráncos a bőr?

A bőrünk három rétegből áll. A legmélyebb egy réteg bőr alatti szövet, amelyhez az egész bőrszerkezet kapcsolódik. A középső réteg a dermis, ahol a fibroblasztoknak nevezett sejtek kollagén szálakat támogató fehérjéket termelnek, amelyek segítenek a bőr dundikálásában és rugalmasságában. Fölötte fekszik a felső réteg, vagy epidermis. Itt a hízósejtek fokozatosan oszlanak el, és felfelé vándorolnak a bőrfelszín felé. Ezek körül természetes vegyületek úgynevezett epidermális lipidek (vagy zsírok), beleértve a ceramidot, amely egy ‘ragasztó’, amely tartja a sejtek szorosan a helyén, mint a cement a téglafalban.

Művek, Bluronica összetevők

Bluronica-hogyan kell használni

A kollagén kötegek a bőrben úgy működnek, mint a matrac rugói, hogy Bluronica művek fenntartsák a bőr felszínét. De ha a kollagén sérült, vályúk nyílnak meg a kötegek között, a szövetek felső rétegei összeomlanak ezekben a vályúkban, és a vonalak, ráncok vagy redők fejlődhetnek. Mire észrevesz egy ráncot, a bőr már elvesztette a Bluronica összetevők kollagént, és elasztinizálta a visszavezető faktorát. Kollagén sérült, különböző tényezők. Néhány elkerülhetetlen (mint például az öregedés), néhány enyhíthető, ha nem akadályozzuk meg.

Mi a fő bűnösök, és mit lehet tenni ellene?

Ok: a környezet

Hatás: szemöldök-és szemhéjak, az arccsontok, a gyűrűk és a keresztek felett legyező finom vonalak a nyak hátsó részén

Új kutatás a brit bőr Alapítvány megállapította, hogy 80 százalékunk nem mindig használ naptej külföldön, nemhogy egy napos napon az Egyesült Királyságban. A nap művek Bluronica károsítja a DNS-t, így a sejtek nem tudnak megfelelően szaporodni. Ha a sejt tervrajza bármilyen módon megváltozik, foltos bőrhöz, ráncokhoz és ráncokhoz összetevők Bluronica vezethet. Ugyanakkor az UV növeli az mmps néven ismert enzimeket, amelyek segítenek rendbe hozni a régi kollagént, de olyan agresszívvá válhat, hogy elpusztítják a friss kollagént is.

A dohányzás a napon különösen rossz hír. Még a használt füst is káros a bőrre. A kilégzett füst jelentős mennyiségű nikotint, kátrányt, nitrogén-monoxidot és szén-monoxidot tartalmaz, ami megzavarja és gyengíti a bőr gátját, ami kollagén lebomláshoz vezet.

Bluronica ár, mellékhatások

A dohányzás miatt az erek összehúzódnak, ami korlátozza az Bluronica ár oxigén mennyiségét, ami eléri a bőrt. Az oxigénhiány csökkenti a kollagén és az elasztin Bluronica mellékhatások termelését. A dohányzás serkenti az MMP – ket, hogy lebontsák a kollagént-ahogy a nap is teszi.

Ok: arckifejezések, stressz

Hatás: szemöldök ráncok, varjak lábak, mosoly vonalak

Kifejezési vonalak egyenlő karakter. Még a hollywoodi rendezők is panaszkodni kezdtek, hogy a Botox megfosztotta néhány sztár arcát a valódi érzelmektől. Bár a csatornák a ár Bluronica szorongás segíthet dívák nyerni egy Oscar, ez nem tesz a bőr semmilyen valós élet kedvez. A stressz maró hormonokat vált ki, beleértve a gyilkos kortizolokat is, amelyek nem csak gátolják a védettséget, hanem növelik a nedvességvesztést is, így a bőr szárazabb mellékhatások Bluronica és hajlamosabb a vonalra. Összeszorított izmok a nyakon, a vállakon és az állkapocson, ahol olyan sokan tartjuk a stressz – határos vér – és oxigénellátásunkat az arcunkon lévő bőrhöz. De a ráncos szemöldök a stressz legnyilvánvalóbb jele. Folyamatosan redőzés a bőrt a szemöldök ráncolás okoz mikro-könnyek (perc stressz könnyek). A kiütéses hatás a gyulladás, ami károsítja a kollagént, így a bőr kevésbé kövér.

Nem csak a kifejezési vonalak stressz-vezérelt, azonban. Ahol a bőr folyamatosan mozog – mint például a szem körül vagy a szájban – a ráncok elkerülhetetlenek. Mi a helyzet a kárkorlátozással? Fektess be napszemüveget. A széles oldalú burkolókeretek kiváló UV védelmet nyújtanak, így egy vagyont takaríthatnak meg botoxban!

Forum, értékelések Bluronica

Ok: öregedés

Hatás: hátborzongató bőr, mélyebb szem ráncok, Bluronica fórum orr-száj vonalak, marionett (száj-áll) vonalak, ajak vonalak, nyakgyűrűk

Jó bőr van a génjeidben, de még ha szerencsés is Bluronica értékelések vagy, ne vedd természetesnek. Végtére is, örökletes öregedés csak a teljes bőr öregedésének 20% – át. Ez a harmincas éveink közepétől fokozódik, amikor a fehérjeszint a bőrünkben minden évben egyenletes fórum Bluronica egy százalékkal csökken. Később, az ösztrogén visszaesés után a menopauza több mint megduplázza az arány, amely fehérje csökken – elveszítjük a megdöbbentő 30% kollagén fehérjék az első öt évben, ami két százalék bőrvastagság.

Valamint vesztes kollagén, bőr is elveszíti plumpness, mert a sejtosztódás lelassul a korral. Ez azért van, mert az őssejtek már nem képesek pontosan osztódni és szaporodni, és szunnyadni. Az új kutatások azt mutatják, hogy az egyik legújabb hi-tech összetevők bőr krémek – poli-peptidek – utánzó növekedési faktorok a bőr ébred alvó őssejtek és értékelések Bluronica ösztönzi fibroblasztok, hogy több kollagén. Bár az eredmények ígéretesnek tűnnek a kémcsőben, a növekedési faktor peptidek használata az öregedésgátló krémek továbbra is ellentmondásos.

Mindeközben az A-vitaminból származó retinoid az egyetlen összetevő, amely klinikailag bizonyítottan növeli mind a kollagént, mind a hidratáló hialuronsavat. Ezt megerősítette a kutatás a University of Michigan Orvosi Iskola korábban ebben az évben. Néhány peptid segíthet sima finom felületi vonalak néhány héten belül. De retinoidok kellenek a hosszú távú sejtnövekedéshez, és igazi öregedésgátló előnyökhöz. Mint a C-vitamin, akkor is kell használni őket éjjel-nappal akár két hónapig, mielőtt látni eredményeket, de megéri a várakozást.

Leave a Comment